Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 19:45 [MG ZT] Nie widzi zmieniarki? nie otwiera na przycisk?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Witam
Mam problem ze zmieniarką cd, pomóżcie.
Mam zmieniarkę w bagażniku, chodziła elegancko, a tu nagle dziś ni z tego ni z owego przestała grać. Nie widać jej przy przełączaniu na radio na cd, a zmieniarki nie widzi, co więcej nie da się wyjąć płyt, przycisk nie działa? co się mogło stać? co mam robić, pomóżcie?
dzięki za info
pozdrawiam
Rafał
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 14:53, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 19:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Miałem to samo u siebie. Wiesza sie płyta, radio nie widzi magazynku. Przycisk nie działa. Dzieje sie tak na przegrywanych płytach.
Ja w takim przypaku wyjmuję zmieniarę rozkęcam ją i odblokowuję płytę ręcznie. Innego wyjścia nie ma chyba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum