Wysłany: Sob Paź 02, 2010 10:54 [r420 sdi '98] programowanie pilota koło zielonej góry?
witam
problem jak zwykle z pilotami i immo,
mam jeden komplet i wole dmuchać na zimne więc moje pytanie gdzie w okolicach zielonej góry mogę odzytać kod immo bo nie mam tej blaszki z numerkami i ewentualnie zaprogramować dodatkowe piloty do mojego roverka,
piloty mam, używki, potrzebny czarodziej z kompem aby zrobił czary mary, najlepiej w zielonej górze lub okolicach
dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 10:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 11:10 Re: [r420 sdi '98] programowanie pilota koło zielonej góry?
mikronezja napisał/a:
witam
problem jak zwykle z pilotami i immo,
mam jeden komplet i wole dmuchać na zimne więc moje pytanie gdzie w okolicach zielonej góry mogę odzytać kod immo bo nie mam tej blaszki z numerkami i ewentualnie zaprogramować dodatkowe piloty do mojego roverka,
piloty mam, używki, potrzebny czarodziej z kompem aby zrobił czary mary, najlepiej w zielonej górze lub okolicach
dzięki
Nie chce Cie martwic ale wedlug moich informacji "najblizej" to Nowe Miasto kolo Poznania - uzytkownik tego forum PHJOWI lub Wroclaw i Fatimex - te warsztaty maja T4'ki potrzebne do zaprogramowania pilotow.
Mozesz tez poszukac w swoich okolicach serwisu LandRover'a oni niekiedy tez sa w posiadaniu kompa T4.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum