Wysłany: Pon Lis 08, 2010 17:21 Klucz do windows xp home edition
Witam,mam problem komp mi nawala i chce go sformatowac,mam win xp home edition orginal ale nie mam klucza czy jest jakis uniwewersalny i gdzie go znajde.pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 17:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmm z dowswiadczenia wiem ze nie warto instalosc pirata... wszystko sie chrzani pozniej wez jeszcze postaraj sie polaczyc z serwerami microsoftu pobierz aktualizaje... w moim przypadku to pomaga a jak nic sie nie uda to coż za problem potrącic dzieciakom z kieszonkowego ?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 08, 2010 18:02, w całości zmieniany 1 raz
Ja używałem kiedyś jakiegoś innego programiku i też działało.
Żeby nie było - robiłem to na legalnych Windows'ach - licencje korporacyjne, które trzeba było reinstalować, a poproszenie w dziale IT o podanie zajęłoby pewnie z 10 stron A4 uzasadnienia i ze 2 miesiące czekania na decyzję, bo licencje korporacyjne naklejek nie mają.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ale do molpów dostajesz klucze w jednym pliku więc jakby prościej, gdyby nie to podanie
Nie zrozumie tego nikt, kto nie pracował w wielonarodowej korporacji (gdzie wiele to ponad 100) zarządzanej przez FRANCUZÓW!!!
Teraz pracuję dla innej firmy o podobnych rozmiarach i podobne formularze wypełnia się np. przy podaniu o zdalny dostęp - musiałem nawet podać, czy nie miałem dziadka w Wehrmacht'cie.
Choć to by mi pewnie pomogło, bo w końcu przecież Francuzi obsadzili drzewami aleje w Paryżu, żeby Niemcy mogli defilować w cieniu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum