Wysłany: Sro Paź 06, 2010 14:15 Dyskusja w sprawie kalendarza 2010
Joł!
Sprawa wygląda nieciekawie, bo jak widać w temacie o zdjęciach do kalendarza, zainteresowanie jest małe zastanawiam się, czy nie wartało by zmienić regulaminu, tak żeby każdy forumowicz mógł dodać fotke... co Wy na to? głosujcie w ankiecie
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 14:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja sie zgadzam na takie cus i mam pytanko czy mogl by w kalendarzu klubowym roverki.pl wyladowac peugeot 206 ale dwa male jego zdjatka oczywiscie chodzi o moje cudenko klubowe roverki.pl
Markzo, Ja uważam ze powinno być każdej osoby z forum i powinno byś glosowanie które 12 zdjec będą w kalendarzu. Bo tylko najlepsze z najlepszych powinny być na kalendarzu.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
omfg, czy prosiłem o wklejanie zdjęć? jest ankieta i dyskusja.... zdjęcia róbcie i czekajcie, wyjdzie kalendarz "forumowy" to sie je wrzuci i wybierze te 12 naj fotek...
BTW w porównaniu z niektórymi fotami z tematu, to te Twoje są po prostu kiepskie... pisałem i prosiłem: FOTY CIEKAWE, ZROBIONE Z POMYSŁEM, a nie auto na parkingu i hurra mam fote
Moim zdaniem bedzie lepiej zrobic kalendarz tak aby
aby pokazac jedno wybrane auto jako duza fote i kilka mniejszych zdjec innych aut klubowych na dany miesiąc tak jak w wersji nr 1
Ver. 1:
Ver.2
[ Dodano: Sro Paź 06, 2010 17:01 ]
Markzo napisał/a:
omfg, czy prosiłem o wklejanie zdjęć? jest ankieta i dyskusja.... zdjęcia róbcie i czekajcie, wyjdzie kalendarz "forumowy" to sie je wrzuci i wybierze te 12 naj fotek...
BTW w porównaniu z niektórymi fotami z tematu, to te Twoje są po prostu kiepskie... pisałem i prosiłem: FOTY CIEKAWE, ZROBIONE Z POMYSŁEM, a nie auto na parkingu i hurra mam fote
Markzo to sa przykladowe zdjecia ale ciekawsze moge zrobic kiedy trza bedzie juz wrzucac
Ja głosować nie będę bo trochę dziwnie się czuję głosując nad tym czy przyjąć tak jak by moje zdjęcia czy nie, taki głos na siebie albo przeciwko
Ale fakt faktem,zdjęcia powinny być wylosowane faktycznie 12 najlepszych jako duże zdjęcie a resztę można obsadzić jako poboczne (oczywiście bez przesady ilościowo i tylko takie, których nie będzie wstyd ).
A jeśli jest za mało zdjęć lub słaby odzew to albo faktycznie wszystkie zdjęcia dopuścić, albo ewentualnie jakiś rygor trochę (chodź co do tego pewny nie jestem) czyli np. powyżej iluś tam postów lub punktów "Pomógł".
Nie wrzucajcie jeszcze nigdzie fotek, poczekajmy. Niech wypowie się większość forumowiczów. To nie kalendarz peżota, tylko R/MG, czy takie oczywistości trzeba tłumaczyć? żeby cokolwiek wybrać, trzba te foty mieć, wieć aparaty w łapki i focić!! Ciekawie, z pomysłem, coś niebanalnego!! do dzieła.
nie wyrobimy z tym teraz, pomysł jest na przyszły rok, jesli mam zrobic kalendarium na 2011 to musimy się sprężać... focić mozna jeszcze długo, narazie nie ma z czego kalendarza zrobic.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 17:23 Re: Dyskusja w sprawie kalendarza 2010
Markzo napisał/a:
Joł!
Sprawa wygląda nieciekawie, bo jak widać w temacie o zdjęciach do kalendarza, zainteresowanie jest małe zastanawiam się, czy nie wartało by zmienić regulaminu, tak żeby każdy forumowicz mógł dodać fotke... co Wy na to? głosujcie w ankiecie
Wydaje mi się, że miejscem tej dyskusji nie jest raczej dział dla klubowiczów
Czy nie lepiej by było do letniego spotu ludziska poprosić aby robili ciekawe foty i je na zlocie letnim zaprezentowali, i te foty powinny trafić na kalendarz na następny rok
Ja bym chętnie coś ciekawego porobił ale teraz pogoda ponura nie ma światła jak trzeba a 45 brudna i na kolkach zimowych już
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
kasjopea, dokładnie lepiej żebyście to Wy klubowicze i osoby zarządzający forum zadecydowali czy chcecie by w kalendarzu znalazły się zdjęcia z poza Waszej grupy.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum