Wysłany: Sro Paź 06, 2010 16:25 [Rover 75] Proszę oceńcie ten samochód
Jestem nowy na forum dlatego witam wszystkich serdecznie
Chcę kupić Rover-ka i stać się pełnoprawnym członkiem forum
Proszę Was o ocenę i ewentualnie jeżeli ktoś ma bliziutko i nie byłoby problemu o obejrzenie auta na żywo
ze zdjęć ogólnie niema do czego się przyczepić, jedynie co razi to nie wiem co to jest na masce ten pasek ( jakiś napis ? ) i czarny grill bez znaczka Rover'a, a komora silnika to się błyszczy jak nówka
wygląda ładnie, coś było z przodu robione, widać to po grilu i właśnie po silniku, był rozkręcany - widać nowe nakrętki na układzie wylotowym. Pewnie HGF ale trzeba sprawdzić i wypytać... wymieniona przepustnica z plasikowej na alu, to akurat plus... na amorkach też nowe śruby, chyba że czyścił tak że cały osad zdarł wart obejrzenia, zwórcił bym uwagę jednak na sam przód, chłodnica, pas, zderzak od środka itd
Jestem zainteresowany jeszcze innym modelem SILVERSTRONE. Samochód jest do sprzedania z oryginalnymi felgami 17-tkami. Tylko są mi nie potrzebne i chciałbym je sprzedać. Czy ktoś byłby zainteresowany ich zakupieniem i za ile?? Jaka jest orientacyjna ich cena?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum