Ja używałem drugiego z produktów: EFFACE RAYURES. O ile na moim jasnym roverze (avatar) drobne ryski znikają, to na czarnym samochodzie taty nie widać różnicy więc jeśli chodzi o rysy na samochodzie który Ty masz w avatarze może być ciężko.
Mimo, że produkt opisują jako do głębszych zadrapań to nic głębszego nie udało mi się zatuszować - ręczna polerka. Druga kwestia - producent opisuje, że efekt jest trwały. Potwierdzam, jest trwały jeśli nie myjesz samochodu...
Ogólnie efekt bardzo dobry do rys które nie naruszają zbyt koloru, delikatne otarcia etc.
"Innowacyjność działania pasty, polega na "rozwalcowywaniu" warstwy materiału" - jak dla mnie pasta ta ma podobny współczynnik załamania światła i po wypełnieniu rysy z żadnej strony nie da się jej dostrzec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum