Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam dzisiaj wymieniałem świece w swoim roverku założyłem NGK i zauważyłem że jedna kopułka co się zakłada na świece ma urwane ząbki które zaskakują na świecy i się boje czy ona pod wpływem wstrząsów nie zsunie się z świecy i mam pytanie czy można samą kopułke wymienić nie wiem czy fachowo to się tak nazywa
Ostatnio zmieniony przez apples Czw Lip 21, 2011 13:03, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 14:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli dobrze zrozumiałem o czym mówisz, to to się popularnie nazywa fajka Zawsze są sprzedawane w kompletach, a nie na sztuki Więc chyba czeka Cię wymiana wszystkich kabli przy okazji.
_________________ Rover 420 Si Lux '96 bez gaziuuu
wcześniej PoldoRover 1.4 MPi "Adrenaline" 105,5 KM
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 15:53
adamlaziska napisał/a:
Witam dzisiaj wymieniałem świece w swoim roverku założyłem NGK i zauważyłem że jedna kopułka co się zakłada na świece ma urwane ząbki które zaskakują na świecy i się boje czy ona pod wpływem wstrząsów nie zsunie się z świecy i mam pytanie czy można samą kopułke wymienić nie wiem czy fachowo to się tak nazywa
Pewnie można tylko musisz coś dopasować. Niektóre fajki są z gwintem na kabel, więc utniesz starą i wkręcisz nową. Najlepiej weź świecę z sobą i pasuj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum