Wysłany: Pon Sie 24, 2009 18:34 [R75] Nie działa klima central kierunki
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
* Mam problem z rowerem 75. Nie działa mi centralny zamek, nie pokazuje na desce kierunkowskazów, świateł długich, przeciwmgielnych, na klimie pisze error. Jakby ktoś znał przyczynę proszę o pomoc.Dodam tylko że dzieje sie to tylko jak jest na dworze ciepło, jak sie schłodzi to wszystko wraca do normy na chwile bo jak sie nagrzeje to znowu problem wraca.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 22, 2010 13:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 18:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziękuję na razie za odpowiedzi. muszę znaleźć jakiegoś elektryka żeby to sprawdził bo u tego co byłem to robił to co pisałem i twierdzi że to jest dobre
sorry za "kotleta" ale piotrku73 możesz napisać co w końcu u Ciebie się działo i jak zostało naprawione, ponieważ mam podobny problem tylko że jeszcze u mnie dochodzi bład klimy a wszystko działa poprawnie gdy odepne webasto
Dziękować za odp jak coś xD
_________________ Pierw i nadal Poldek
Teraz 75 hmmm nie ma co porównywać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum