No ale typa troche ponioslo z tym wyposazeniem.
Po pierwsze to nie jest jakas "special editione" tylko silverstone.
Nie ma ASR'u, komputera tez raczej nie, swiateł przeciwmgłowych widać ze tez nie ma no chyba że kolesiowi chodzilo o tylnie regulowana wyskosc podwozia i podgrzewana przednia szyba hmmm bardzo bardzo ciekawe...
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Plastiki na dole zderzaka o ile mi wiaodmo byly fabrycznie czarne. Tutaj sa malowane na kolor calego auta, wiec moze to o czyms swiadczyc.
Oczywiscie moge sie mylic:) to mi sie tylko w oko rzucilo
Z tym wyposażeniem to fakt gość lekko przegiął reg. wysokość podwozia jednak to chyba nie jest Land Rover.
A jak bity to sprawdzę go czujnikiem do mierzenia lakieru. Rozmawiając telefonicznie z gościem trochę był zdziwiony że tak do tego podchodzę, że z czujnikiem to do większych fur ... i tu zacząłem się już zastanawiać na zimno.
Zawsze możesz wydrukować to ogłoszenie i podczas oględzin czy ew. negocjacji nad samochodem, wziąść i zapytać "Panie a gdzie to i to tutaj pan pokazuje taki "mega wypas" a w rzeczywistosci tego nie ma i zaczac go tam bajerować i dzieki temu zbić troche z ceny "
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum