Wysłany: Nie Paź 31, 2010 12:51 Rover 75 - proszę o opinię
Witam szanownych forumowiczów,
Pacjent: Rover 75 CDT
Prośba o wstępną diagnozę bo odległość dojazdu do auta duża
Kilka dni temu oglądał je kolega z branży ubezpieczeniowej, wstępne wnioski:
- auto chyba nie walone, lekko przelakierowane drzwi kierowcy (grubość lakieru niewiele różni się od pozostałych elementów)
- tapicerka odpowiednia do wieku,
- silnik na ucho chodzi dobrze, bez wycieków,
- pęknięty tylny klosz
Rover 75 Kłodzko
Auto ma być drugim w rodzinie, dla żony i na dłuższe podróże, usterki i naprawy niestraszne bo pierwszym moim pojazdem jest LR Discovery 2 Td5 w większości serwisowany i naprawiany przeze mnie.
Pozdrawiam
Maciek
Ostatnio zmieniony przez Mlas Pon Lis 01, 2010 08:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 12:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Uwaga! Dodaj proszę zrzut ekranowy ogłoszenia zgodnie z zasadami kącika.
Brak zrzutu ekranowego kwalifikuje temat do usunięcia.
Jeśli nie wiesz, jak wykonać zrzut ekranowy, zapoznaj się z tym tematem
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Sorry ale próbowałem - do pierwszego posta zrzut ekranowy nie chce mi wejść (tak jak zalecane jpeg, 500 kB, przeglądaj, dołącz itd - a w efekcie nic) spróbuję dodać do tej odpowiedzi.
..............
Znowu nie dodał - jak post nie jest koszerny to wykasujcie
Niekoniecznie. Też zauważyłem, że wbrew temu co jest napisane na temat dozwolonych rozszerzeń i rozmiarów dodawanych plików obrazki są pokazywane do określonej rozdzielczości. Większa rozdzielczość obrazka powoduje, że nie jest on po prostu wyświetlany i nie ma żadnej informacji dlaczego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum