Wysłany: Wto Lis 16, 2010 17:28 [R45 1,8v 00r.] temperatura pomocy
Pisałem już wcześniej na forum ale jakoś nie pomogło to rozwiązać mego problem
Zacznę od początku
Kuupiłem sobie roverka 45, jak wracałem do domu wszystko było okej na drugi dzień walneła chłodnica więc ja wymieniłem potem poszła uszczelka pod głowicą wiec ją też wymieniłem, ale jednak problem nei zniknoł, a mianowicie chodzi o skoki temperatury, raz jest niska raz wysoka na trasie zdaża się ze temperatura trzyma sie poniżej połowy a na zajkręcie już podskoczy do 3/4 i znowu odpada, układ był odpowietrzony. Pomyślalem wymienie termostat jednak problem dalej się powtarza, pojechałem sprawdzić czujnik załączania wentylatora ale wszystko też jest okej władowałem w niego juz 2000 i dalej problem się powtarza pomóżcie proszę
dodam jeszcze, że jak temperatura podskakuje to w zbiorniczku wyruwnawczym robi się 2 razy tyle płynu i tak jak by się gotował
jeden mechanikz asugerował pękniętą głowicę co wy na to i co jeszcze mogę zrobić żeby to naprawić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum