Wysłany: Sro Lis 10, 2010 15:14 [220sdi] zmiana lusterek
Witam.
Wiec tak, głównie chdozi o lusterka. Z tego co doczytałem to wiem ze spokojnie wejdą do mojego roverka lusterka z r25. Ale pozniej moja sprawa sie juz komplikuje, obecne lustra nie mają ani podgrzewania ani elektrycznej regulacji (jesli w ogole były ) Lusterka z 25 ktore mam są i podgrzewane i elek. regulowane. Jakie wiec elementy bede potrzebował zeby to wszystko zgrać w całosc i by pięknie działało. Słyszałem ze ogrzewanie mozna podlaczyc pod tylną szybe w moim modelu. Problemem jest niedziałające ogrzewanie szyby czy to bedzie kolidować z lusterkami? Prosiłbym o jakis szybki plan jak to dograć (jakas wycenka tez mile widziana )
Z góry dzieki.
Ostatnio zmieniony przez krucha91 Czw Lis 11, 2010 13:07, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 15:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wiec tak, głównie chdozi o lusterka. Z tego co doczytałem to wiem ze spokojnie wejdą do mojego roverka lusterka z r25. Ale pozniej moja sprawa sie juz komplikuje, obecne lustra nie mają ani podgrzewania ani elektrycznej regulacji (jesli w ogole były ) Lusterka z 25 ktore mam są i podgrzewane i elek. regulowane. Jakie wiec elementy bede potrzebował zeby to wszystko zgrać w całosc i by pięknie działało
było trochę tematów na ten temat na forum
krucha91 napisał/a:
Słyszałem ze ogrzewanie mozna podlaczyc pod tylną szybe w moim modelu. Problemem jest niedziałające ogrzewanie szyby czy to bedzie kolidować z lusterkami?
nie działające ogrzewanie tylnej szyby może oznaczać problem z wiązką tylnej klapy
krucha91! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
Było było ale odpowiedzi ktore raczej nie dotyczyly moich pytań.
Pozwole sobie ejszcze zapytac: CZy do 200-tki pasują tylko lusterka z 25? czy 45 i 75 tez wcvhodzi w gre? wszystkie mają taki sam kszatł. Jestem zainteresowany tymi chromowanymi a wydaje mi sie ze 25 takich nie miał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum