Co oni sobie myślą. Przy wypełnianiu ankiety chciałem wybrać model auta lecz goście nawet nie wciągnęli ZT do wyboru. No dosłownie mnie wkurzyli. Czyżby nie wiedzieli, że istnieje taki model MG. Co za znawcy porażka
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 16:18
Również wypełniłem i byłem obiektywny w ankiecie oraz szczery Żadnego ściemniania i mydlenia oczu. Na całe szczęście moje auto oceniam dobrze, więc ściemy było 0.
zapewne numerem jeden bedzie jakies audi, vw, bmw albo honda. Czyli marka uprawiana przez fanatykow, ktorzy twierdza, ze ich golf II ma najlepsze hamulce na swiecie bo ma klocki ferodo zwykle:P
Wyniki tych ankiet nalezy traktowac z przymrozeniem oka!...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tez wypełniłem bo uwazam że zadbany frelek to naprawdę wdzięczne autko i wprew temu co piszą na necie nie jest awaryjny.
Jak się dba tak się ma - to do wszystkich co krytykują to auto.
4200zł na 2 lata nie licząc paliwa to ne sa wysokie koszty utrzymania auta w solidnym stanie.
MaRek ja im to zgłosiłem, że mają błąd więc poczekam aż zmienią. Czyli po prawej stronie ankiety jest taka szara zakładka ''znalazłeś błąd? daj nam znać" i tam właśnie można im zgłaszać błędy.
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum