Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
[b]Witam kolegów, wczoraj tylna szyba przestała mi grzać, a mianowicie po wciśnięciu przycisku słychać jak przekaźnik cyka ale kontrolka na przycisku sie nie zapala i szyba też nie grzeje prosze o w miare szybką pomoc bo już otsro zima się wzieła, Pozdro JacK B-stok[/b]
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 29, 2010 22:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 29, 2010 22:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzisiaj sprawdziłem bezpiecznik i racja był spalony ale cały czas go pali czyli zostaje wiązka tylniej klapy, zauważyłem że już jest skręcona izolacją czyli "nasi" tam byli he jak sprawdze to napisze efekty pracy
[ Dodano: Nie Gru 05, 2010 16:04 ]
problem z głowy izolacja w wiązce tylnej klapy sie przetopiła i przewody robiły zwarcie, dzięki chłopaki i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum