Wysłany: Nie Gru 05, 2010 18:32 [R600] Urwana świeca
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witajcie kupiłem Roverka i mechanik przy wymianie świec zauważył iż jednej w ogóle nie ma okazało się że jest urwana przy samym wejściu:( niestety mój mechanik nie chce się zabrać za naprawę tego bo nie wie jak;/ Czy można to jakoś naprawić wiem że można wykręcić to co tam zostało ale nie znam mechanika który by się tym zajął. Może znacie jakiegoś mechanika w okolicach trójmiasta najlepiej na kaszubach który nie będzie uciekał na widok wikinga w logo??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 18:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 18:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sprawdz ile masz świec bo jeśli masz 4 to nie ma się czym przejmować bo te silniki mają 3 lub 4 fabrycznie więc na 3 bez problemu będzie hulał ( a podejrzewam że masz 4 i urwana jest świeca za pompą ale mogę się mylić)
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
No urwana jest ta czwarta właśnie ponoć najważniejsza i właśnie jest problem z odpalaniem i to duży;/ jak stoi w garażu odpala bez problemu niestety nie zawsze tak jest bo ja stoi w nocy na dworzu w tym mrozie to jest loteria.
wszystkie są jednakowe nie ma najważniejszej i będziesz miał problem ze znalezieniem kogoś kto to zrobi, bo to jest w pyte roboty i zapłacisz jak za zboże
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Dobrze prawisz
Zeby wykrecic urwana swiece trzeba zdjac glowice i tez nie ma gwarancji ze sie ja wyciagnie bez zadnych zniszczen w glowicy. Wymienialismy z kolega swiece w jego BMW 320d silnik ten co w R75 .Wszystkie bylo ciezko wykrecic, ale ostatnia sie nam urwala. Wiec nawiercilismy ja lekko i wykretakiem staralismy sie jakos poradzic. Wykretak zlamalismy w swiecy wiec teraz jezdzi na 3-ech. Nie ma problemu, w zasadzie mrozow w IRL nie ma ale ostatnio bylo -12 i tez odpalil bez problemu.Pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum