_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Hmm... ti, czy jednak ten WRX, co to Perezowi chodził po głowie...
Perez, pochwal się!!!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dużo bardziej niespodziewana marka
Co do Subaru to Perez opowiedział mi fajną historię ja to facet jako jedyny w kraju gazuje wszystkie Subarki ale...powiedział że nigdy nie zagazuje STI. Czemu? Z wyrzutów sumienia
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Już widzę jak Perez kupuje do pracy M klasę
Bawara naprawdę ładna wizualnie jak na ten model.
Przede wszystkim nie skundlona i na oryginalnych alu z polerowanym rantem. Do dopracowania technicznie ale ogólnie wszystko si.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
O widze nawet watek zalozony nt. mojego nowego przemieszczacza, a skad to wydzielono?
Na zyczenie dwa zdjecia, bo nie chcialoby mi sie skalowac wszystkiego do 600x800
[ Dodano: Czw Gru 16, 2010 04:59 ]
Zukowaty napisał/a:
Już widzę jak Perez kupuje do pracy M klasę
Kolega ma E34 Mpower, ale ma takze bardzo mocnego CRX`a, Audi S4, Saxo VTS i wiele innych ciekawych aut......slowem kolekcjoner
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 08:27
naczit helmut wagen wprost spod dyskoteki
Ale ten przynajmniej Ci do driftów bardziej podejdzie niż Rover:P
Wygląda spoko - dobrze że oryginał, kiedyś chciałem taką w TDSie ale dobrze że mi wyperswadowali ten silnik... sześć cylindrów w Bi Em Wu to jest najlepszy z możliwych wybór... no chyba że v8 ale kumpel jak miał nowsza piątkę to nawet nie chciałem jej pożyczać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum