Przyszedł wreszcie czas żeby oddać mojego Tomcata... do lakierowania oczywiście Mimo braku dzwonów, części przystanków czy rdzy lakier nie jest już pierwszej świeżość... są rysy zrobione przez dobrych ludzi oraz wypłowiały lakier na dachu i zderzaku plus oczywiscie różne małe obcierki i zadrapania. Kolor zostaje ten sam. Teraz kwestia dobrego lakiernika z Warszawy lub okolic. Tutaj wielka prośba o namiary plus doświadczenia ( ktoś malował ? co? za ile jak dawno? czy jest zadowolony z efektu?) Za wszelkie porady oraz namiary duże elo
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 15:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jedno co zauważyłem: tanio z reguły nie równa się dobrze . Dobry lakiernik u nas potrafi wołać nawet po 500zł za element, standard dawniej to 250, obecnie zdaje się 300-350zł - wtedy można liczyć na dobrą jakość . Z tymże nie wiem jak to sie ma do cen z Warszawy .
Pogadaj z michalep na spocie. On oddawał auto do lakiernika spod Warszawy. Nie jest to żaden autoryzowany fachura, ale robi u siebie i dla siebie. Nie musi się dzielić z nikim kasą, przez co jest dość atrakcyjny cenowo.
Wiem, że z jego kolorem były jakieś problemy i auto miało być poprawione. Zanim odebrał taką propozycję usłyszał od lakiernika. Naszym zdaniem nie było żadnych defektów, ale on je widział i powiedział, że jeśli pojawi się cień wątpliwości przyjeżdżać i będą poprawki.
Ja również zamierzam zrobić autko lakierniczo u tego Pana.
Jeszcze nie teraz, ale może na początku roku.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
za poradą kolegi Marka samochód trafił w piątek do zaufanego lakiernika wreszcie Tomcio doczekał się lakieru którego brakowało do stanu idealnego. Jak tylko odbióre autko wkleję foto.
dobryziom, czekam na pokaz w realu, bo Majkelowego jeszcze też nie widziałem, a jeśli robota okaże się warta pieniędzy, to R400 też czeka malowanie - jeszcze nie wiem, czy całości, czy tylko uszkodzeń, ale zobaczymy...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
jeszcze nie wziął dostanie jak odbiorę i będzie wszycho oki ale będzie kosztować koło 2,5k co i tak jest bardzo dobra ceną orientowałem sie w kilku miejscach.
odebrany tylko ze przez tą pogodę oprócz dnia odbioru i to tez przez tylko chwile nie widziałem go w pełnej krasie Czekam na jakiś dzień odwilży żeby go umyć i pokazać się na lokalnym spocie bo jest piękny
dobryziom, no to jak się podoba to super
ostatnio zastanawiałem się nad robotą swojej 400 to mi mówili od 4k zł ale z robotą rudej na tylnych nadkolach. Odpuściłem.
Oby tylko teraz nie trafił się nikt kto zepsuje tą robotę. Kumpel CRX`a ostatnio zrobił i mu koleś na parkingu tylny błotnik i zderzak zerwał.
Teraz to już się z tym samochodem nie rozstaniesz
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Czekam na spota, żeby zobaczyć, to może też na wiosnę bryknę do tego lakiernika.
Całość to nie, ale tyle nadkola, kilka zaprawek i polerka.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum