Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam,
Mimo iz zagladam na forum juz z 2 lata, dopiero teraz postanowilem sie zarejestrowac.
Temat walkowany juz miliony razy, jak nie wiecej. Jednak chcialbym sie spytac czy ktos z forum z okolic warszawy zajmuje sie dokodowywaniem tych nieszczesnych pilotow ? Dzisiaj padl mi jedyny ktory dostalem od poprzedniego wlasciciela, kartki z kodem oczywiscie nie mial.
Bylem dzisiaj u 6-7 mechanikow (3 elektronikow) i nie potrafili mi pomoc, procz propozycji wyciecia immo. Podjechalem do servisa land/range rovera w okolicy i powiedzieli mi ze nie potrafia pomoc bo nie maja "licencji" na rovera.
Moze ktos z forumowiczow posiadajacy pilot i testbook'a t4 bylby przypadkiem w moich okolicach i dalby rade odpalic rovera.
Uprzedzajac odpowiedzi i smiechy, bateria jest dobra, na synchronizacje nie reaguje.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 14, 2014 12:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum