Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
witam kolegów
mój roverek przestał odpalać i jednym z podejrzeń jest pompka w baku bo czasem ją słychać a czasem nie ale niewiem jak wyciągnąć kanape...
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Maj 20, 2011 23:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 12:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Samo siedzisko? Musiałbyś znaleźć obrazek jak są mocowania zrobione.
Podejrzewam, że w ZT jak i w 75 metoda jest podobna.
Łapię za krawędź kanapy po lewej stronie (za siedzeniem kierowcy) energicznie pcham w kierunku bagażnika i do góry. Kanapa schodzi. To samo robię z drugiej strony.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 16:43
no czytałem ten temat i nie wykluczam,sprawdze to też..ta zima coś pechowa jest,najpierw to odpalanie a wczoraj zaczeło sie jakieś metaliczne stukanie w lewym przednim kole,dodam że prawie cały zawias z przodu latem wymieniłem...sprawdze jutro tylnią tuleje czy sie nie poluzowała bo taki dżwięk pasuje na to...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum