Witam wszystkich na forum. Rozglądam sie za "nowym" samochodem i trafiłem na to ogłoszenie streetwise Czekam na wszelkie uwagi odnośnie tego samochodu. Znalazłem jeszcze coś takiego tez w Gnieźnie: rover 25 2.0 tdi , ale po ostatnich przygodach z oplem w dieslu raczej skłaniam sie ku benzynie.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 22, 2010 21:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja powiem tylko tyle, że z Suwałk do Gniezna masz kawał drogi, wiąże się to z tym że po przejechaniu tylu km jest duża szansa że weźmiesz jakieś auto z powodu żalu utraconych pieniędzy. A Gniezno to wielkopolskie zagłębie szrotów. Z założenia i wyjątki bardzo żadko sie zdarzają. Więc po prostu odpuść sobie to miasto.
W Suwałkach też same graty tylko 3-4 tys. droższe. W komisach nie kryją się. W jednym miejscu stoją graty powypadkowe a obok "nieśmigane". W Gnieźnie mam koleżankę, więc byłaby okazja żeby ją odwiedzić. Niestety samochodu potrzebuję na teraz i jak pojadę to już chyba czymś wrócę. Już myślałem żeby kupić po lekkiej stłuczce i zrobić samemu, ale też nie wiadomo czy to co zobaczę to pierwszy wypadek czy drugi albo trzeci.
Ten streetłejsik wygląda całkiem sympatycznie troche maska oklapnięta ale pozatym wg mnie całkiem ładne autko ta 25 jakaś dziwna jest, brakuje na tylnej klapie napisu rover wg mnie i zderzak jakis dziwny... moze taki ma byc generalnie lepsze wrażenie robi ten street
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum