Wysłany: Wto Lip 21, 2009 11:30 [R600] Do czego służy kontrolka z kluczykiem w zegarach
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Mam Roverka 600 i chcę się zapytać Was do czego słuzy zielona kontrolka z kluczykiem na desce rozdzielczej, nieraz mam problem z odpaleniem samochodu, czy ta kontrolka ma znaczenie? Z góry dziękuje za odpowiedzi :
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 14, 2010 21:46, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 11:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to w takim razie silnik mam uruchamiać gdy ta kontrolka mruga, czy czekać aż przestanie? czy jest możliwe żeby kluczyk się rozmagnesował i powodował kłopoty z rozruchem?
chciałbym się dokleić do tematu teraz przy minus 15 mam tak że ta zielona kontrolka mryga cały czas i nie gaśnie i wtedy nawet rozrusznik nie zakręci. Co robić bo przecież nie mogę go cały czas gdy są takie mrozy ciągnąć na lawecie do garażu którego nie mam by to odmarzło ??? Mam uszlachetniacz do disla więc powinien palić ale jak to ominąć tą kontrolkę
[ Dodano: Wto Gru 14, 2010 07:49 ]
dodam jeszcze jeśli ma to znaczenie że rocznik `99 disel 620 2l sdi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum