Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1999
Witam Wszystkich i prosze o pomoc.
Padło mi auto, nagle bez ostrzeżenia zgasło i nie odpaliło.
Do tej pory wymieniłem w sumie aku świece kable kapułke i palec. Auto nie pali
z rozrusznika tylko na pych. Po zapaleniu, na niskich obrotach ładnie chodzi po czym gaśnie po wkreceniu go na wyższe, zalewa świece i kaput. Mechanik traci powoli nadzieje i ochote do roboty. Teraz jest podejrzenie na tematy związane z powietrzem...
Macie jakieś sugestię...?
[ Dodano: Pią Gru 17, 2010 21:27 ]
No i mechanik sie poddał
Spece od kompa twierdzą, że komp bez zastrzeżen. Rozrzad ok, wszystkie czujniki rzekomo tez a "silnik nie ciagnie badź nie dostaje powietrza" cytat
Moze ktoś sie zlituje i doradzi...?
[ Dodano: Pią Gru 17, 2010 23:19 ]
irak77 napisał/a:
Witam Wszystkich i prosze o pomoc.
Padło mi auto, nagle bez ostrzeżenia zgasło i nie odpaliło.
Do tej pory wymieniłem w sumie aku świece kable kapułke i palec. Auto nie pali
z rozrusznika,kręci ale pali tylko na pych. Po zapaleniu, na niskich obrotach ładnie chodzi po czym gaśnie po wkreceniu go na wyższe, zalewa świece i kaput. Mechanik traci powoli nadzieje i ochote do roboty. Teraz jest podejrzenie na tematy związane z powietrzem...
Macie jakieś sugestię...?
[ Dodano: Pią Gru 17, 2010 21:27 ]
No i mechanik sie poddał
Spece od kompa twierdzą, że komp bez zastrzeżen. Rozrzad ok, wszystkie czujniki rzekomo tez a "silnik nie ciagnie badź nie dostaje powietrza" cytat
Moze ktoś sie zlituje i doradzi...?
Ostatnio zmieniony przez irak77 Czw Gru 16, 2010 21:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 23:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki kolego powiem mechanikowi by to sprawdził. Dziś mial wlozyc jakis testowy komputer. Ale nie mial zbyt pewnego glosu jak to mowil.....
[ Dodano: Pon Gru 20, 2010 22:41 ]
Witam, auto znów smiga, okazało sie ze komputer swirował z starą cewka a po jej wymianie i jakiej regulacji softu wszystko smiga. Szkoda tylko, ze ponad 2 tygodnie to trwało i kosztowało 500zl( w tym 300zł robocizna)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum