Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
POTRZEBUJE POMOCY BO NIE ZA BARDZO POTRAFIĘ TO PRZELICZYĆ.
JESTEM NA ETAPIE WYMIANY WSZYSTKICH ŻARÓWEK W SWOIM ROVERKU I JAK BY KTOŚ MIŁY MÓGŁ MI NAPISAĆ JAKIE I ILE ŻARÓWEK MUSZE KUPIĆ.
LAMPY MAM ZWYKŁE NIE KSENONY I W DODATKU MAM PRZEDNIE HALOGENY
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 07, 2014 11:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
PRZYCISK CAPSLOCK MI SIĘ ZEPSUŁ I DLATEGO DUŻYMI LITERAMI PISZĘ.
BO CHCE WYMIENIĆ W CAŁYM AUCIE ŻARÓWKI NA LED I Z TEGO CO WIEM TO MUSZĄ BYĆ WERSJE CAN-BUS BY OSZUKAĆ KOMPA.
POLECACIE MOŻE JAKIEŚ BY DOBRZE ŚWIECIŁY??
H1 drogowe to są żarówki po lifcie a ja mam ROVERA przed liftem z 99r.
wiec dalej zadaje pytanie o żarówki do R75 przed liftem z 1999r. chodZi o żarówki LED
_________________ Jeszcze 1 niespodziewana akcja i pójdzie do ŻYDA!!!
Człowiek z Huty wyjdzie.... ale Huta z człowieka nigdy!
kupilem do swojego '99 postojowki X-Storm 360o LED W5W T10 550Lumen (allegro)a krotkie CAR OK H7 12V Blue Galaxy +50% 4800k (w mrowce) i jestem zadowolony jak swinia w blocie, nie wywalaja komunikatu przepalonej zarowki a swieca tak bielutko ze az pieknie, na postojowkach mozna jezdzic jako ze niby na krotkich, ile wytrzymaja nie wiadomo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum