Witam wszystkich. Sprawa jest taka potrzebuje waszych opini na temat chlapaków orginalnych od rovera 25. Co o tym sądzicie, estetycznie to chyba nie bradzo to wygląda ?
_________________ Gucjan
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 16:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A ja do następnego Roverka (poluję na STREETWISE po 2005r ) będę wsadzał chlapaki na przód i tył. Wkurza mnie że czasem potrafię dostać błotem z koła po lusterku lub szybie Wiecznie upierdzielone drzwi....
A tak źle wcale nie wygląda jak dać jakieś takie niewielkie.
Taa, szkoda że na dach nie leci, wtedy by się niwelowało z źle ustawionym spryskiwaczem z tyłu który opsikuje mi dach (muszę kiedyś się za niego wziąć).
ja, jak i parę osób zapewne - całą zimę nie myję auta także czy z chlapakami czy bez i tak bym mył najwcześniej marzec/kwiecień jak już śnieg dostanie nóg
a ja myję nawet na mocnym mrozie, na dobrej bezdotykowej z ciepłym natryskiem + mocny wosk, szkoda mi roverka na te duże ilości soli, przez tę zimę myje go na bezdotykowych średnio 2 razy w tygodniu i nie boję się o nagłe rude pryszcze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Sucha sol nic autku nie robi Ale ja jutro chyb tez ze swoim na myjkę skocze choć był myty tydzień temu Bo niestety szary się zrobił po jedzie na mokrej nawierzchni
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Taa, szkoda że na dach nie leci, wtedy by się niwelowało z źle ustawionym spryskiwaczem z tyłu który opsikuje mi dach (muszę kiedyś się za niego wziąć).
Szpilka w rękę i do roboty
Ja zimą myje samochód, żeby sól spłukać, bo aż mi go szkoda. A pod koniec zimy full mycie na automatycznej z myciem podwozia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum