Wysłany: Nie Sty 09, 2011 22:40 [R 416si] Spryskiwacze
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Mam problem, i zaczyna mnie strasznie to irytować a mianowicie coś, no właśnie to coś bo tego nie mam i nie wiem jak i gdzie tego szukać. (fotka)
Nie wiem jak to sie nazywa, może to nie ma szczególnej nazwy bo wpisywałem i kolanko, rozgałęźnik .... i zonk Ale przyjmijmy że to "rozgałęźnik". Więc tego elementu nie mam na rurkach, którymi płynie sobie płyn spryskiwaczy pod maską. Dokładnie w prawym dolnym rogu pod podniesioną maską gdzie są przymocowane wspomniane rurki.
Wiecie jak to sie nazywa, czy dostane to coś w sklepie z częściami? Może ma ktoś do odsprzedania. Póki co improwizacyjnie rurki mam zalepione poxiliną przez co oczywiście zmniejszyło mi się cisnienie i dlatego mnie to irytuje
Pomocy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 22:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
http://www.autospinki.skl...egoria_id=11999
Troche inny ksztalt, ale bedzie oki. Pewnie do kupienia tez w sklepie akwarystycznym. I moja rada , wywal te kolanka wpinane bezposrednio w spryskiwacze ,podlacz wezyk bezposrednio, jest na nich duza strata cisnienia.Pozdr.
podjedź sobie do motoryzacyjnego i poproś o trójnik do wężyków do spryskiwacza, tylko dobrze byłoby gdybyś wziął swój na wzór, bo są różne średnice. ja sobie kupiłem na lwowskiej w sklepie koło spożywczaka
12 zeta za zaworek z trójnikiem? ale zdziercy, mnie co prawda osobno ale kosztowało to jakieś 5 złotych i to jeszcze na wyrost
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 09:50
shilus82 napisał/a:
12 zeta za zaworek z trójnikiem? ale zdziercy, mnie co prawda osobno ale kosztowało to jakieś 5 złotych i to jeszcze na wyrost
a co w tym dziwnego
podam ci przyklad taki ze padniesz
przekaxnikt typ 561 kosztuje umnie na zamowienie 20 zeta a na necie mozna go kupic za 2 zeta cos wiecej potrzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum