Wysłany: Sob Sty 08, 2011 21:04 [R200] czy 7J na ET 38 spasuje?
Witam jak w temacie. Mam okazję kupić fajne felgi 17" szerokie na 7J czyli tak samo jak te z ZR'a
Ale problem jest taki, że ZR'owe mają et 45 lub jakoś tak a te co mam okazję nabyć, mają ET 38. Wiem, że 15" na ET38 wchodzi i nie ma problemów ale na feldze 6,5J jak sprawa się tutaj ma ?
komentarze, czy wybór 17" jest słuszny, prosze zachować dla siebie, nie o tym ten temat
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 21:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja w coupe miałem et 40 i były na rowno z nadkolami, moze z 1-2mm do srodka wchodziły, też 7j szerokości 17cali, tylko ja nie miałem jakiejś gleby ale przy amorku i w nadkolach było sporo miejsca
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Wysyp tematów pt. "Czy te felgi będą pasować" czyli nadchodzi wiosna
Niestety R pod względem rozmiaru kół ssie bo jest strasznie mało miejsca w nadkolach i trzeba dobrze dobierać rozmiar. Wystawać mocno nie powinny będzie raczej jak u Markzo na styk z błotnikiem... tylko jest małe ale on miał zapas miejsca między oponą i błotnikiem Ty go nie masz więc będzie przycierać na wybojach ew jak kogoś lub coś wsadzisz na tylną kanapę. Najlepiej poproś kogoś z ZR i ori 17" aby zapakował kogoś na tylna kanapę i sprawdził ile jest miejsca między opona , a błotnikiem...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Używasz tylnej kanapy? U mnie przy 2 osobach na tyle koło już było tak nisko, że gdybym miał szersze felgi albo mniejsze ET o oponę pewnie od góry opierał by się błotnik
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
czasem jaka torba tam leży heheh ogólnie nie ale zdarzyło się że ktoś tam siedział... zawias jest na tyle sztywny że raczej nie ma możliwości obcierania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum