hehe to akcja niekomercyjna:p głownie chodzi o to ze czasem komuś potrzebna jest porada w jakimś temacie i teraz będziesz wiedział kogo warto bezpośrednio zapytać np. chciałbym zjeść kanapkę ale nie wiem jak ja zrobić ... Marek jest kucharzem wiec mi powie co i jak
Jestem pogromca pajkow, robie placki (wiec kucharz takze), zmieniam kola z letnich na zimowe i na odwrot, filtry zmienie, tarcze, klocki itp. takze tez jestem mechanikiem, czasami zrobie cos na forum, dodam, naprawie baze itp, czasami naprawie sobie system w laptopie, albo komus naprawie bo zepsul wiec moge byc informatykiem.
Czasami zagipsuje sciane, pomaluje sufit i sciany farba, framugi olejna pociagne wiec moge byc malarzem. Woze tez ludzi czasami, z pracy do domu z domu do pracy, z imprez badz na imprezy zatem moge byc kierowca. Potrafie wyprostowac pas przedni przy uzyciu liny i latarni - moge byc blacharzem. Moge zrobic kawal telefoniczny udajac murzyna, badz zula z ulicy czy tez dziadka nieporadnego, wiec parodysta moge sie nazwac. Zrobie herabte sobie i wspołpracownikom w firmie, zaparze, poslodze przyniose na biurko niczym kelner z rodowodem. Wyrzucam smiecie w hurtowych ilosciach w firmie, w domu, u mamy, u babci - segreguje je oddzielnie szklo, plastik, papier... a wiec moge byc segregujacym smieci... tyle mam zajec, ze sam juz nie wiem kim jestem
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 12:25
A ja siedze w piwnicy z zakratowanym widokiem na niebo
I wbrew pozorom nei jest to areszt sledczy Ino sprzedaje ludziom drukarki i materialy do w/w Czasami sie teraz trafi cos na serwis, ale ceny sprzetow sa takie, ze czesciej sie oplaca wywalis stare i kupic nowe
A ja podobnie, tylko że u dużego dostawcy sprzętu telekomunikacyjnego (no w sumie to nie do końca cały czas siedzę, bo czasem jeżdżę trochę po Europie).
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Z zawodu wykonywanego: urzędas w zakresie architektury, urbanistyki, planowania przestrzennego, gospodarki nieruchomościami komunalnymi itp. ale chyba czas na zmiany bo 4litery do fotela przyrastają...
Z zawodu wyuczonego (w kolejności): budowlaniec, historyk, "prawnik administracyjny i samorządowy", zarządca środkami EU... ot... wszystkiego po trochę
W wolnych chwilach "szajbus" na punkcie domowego audio i foto...
A ja pracuję w elektrowni i dbam o to żebyście mieli dostateczną ilość energii
jestem elektrykiem, pomiarowcem, spawaczem, mechanikiem i takie tam jeszcze różne rzeczy po drodze
Pozdrawiam
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
roboo [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 16:24
Ja - specjalista administracyjny.
No ale moja specjalność to przecież język francuski - filolog.
Jestem pogromca pajkow, robie placki (wiec kucharz takze), zmieniam kola z letnich na zimowe i na odwrot, filtry zmienie, tarcze, klocki itp. takze tez jestem mechanikiem, czasami zrobie cos na forum, dodam, naprawie baze itp, czasami naprawie sobie system w laptopie, albo komus naprawie bo zepsul wiec moge byc informatykiem.
Czasami zagipsuje sciane, pomaluje sufit i sciany farba, framugi olejna pociagne wiec moge byc malarzem. Woze tez ludzi czasami, z pracy do domu z domu do pracy, z imprez badz na imprezy zatem moge byc kierowca. Potrafie wyprostowac pas przedni przy uzyciu liny i latarni - moge byc blacharzem. Moge zrobic kawal telefoniczny udajac murzyna, badz zula z ulicy czy tez dziadka nieporadnego, wiec parodysta moge sie nazwac. Zrobie herabte sobie i wspołpracownikom w firmie, zaparze, poslodze przyniose na biurko niczym kelner z rodowodem. Wyrzucam smiecie w hurtowych ilosciach w firmie, w domu, u mamy, u babci - segreguje je oddzielnie szklo, plastik, papier... a wiec moge byc segregujacym smieci... tyle mam zajec, ze sam juz nie wiem kim jestem
MEGAROTFL
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
hmmm, dyrektor handlowy w firmie handlującej sprzętem IT
głównie projektory i notebooki a także sprzęt komputerowy - znajdzie się nawet miejsce na AGD
małe OT
dobryziom - jako, że z Techem też handlujemy to może jakąś małą współpracę zaczniemy?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
To ja sie też przyznam.
Jestem psychologiem w Domu Środowiskowym. Zajmuje sie terapią, a raczej rehabilitacją schizofreników.
Nie wiem czy komuś się przyda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum