Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 17:47
Jesli chcesz to mam do sprzedania kompletny rozrzad za 200 zł. W sklad zestawu wchdzi pasek(dayco) pompa wody(watertack) i rolka napinająca (INA) częsci sa nowe wiec jakby cos to pisz
Jesli chcesz to mam do sprzedania kompletny rozrzad za 200 zł. W sklad zestawu wchdzi pasek(dayco) pompa wody(watertack) i rolka napinająca (INA) częsci sa nowe wiec jakby cos to pisz
Kompletny za 300 stówki to sam bym kupił ale to raczej nie wykonalne, chyba że używany , jak nie masz kasy to zmień same paski i bądź dobrej myśli ,że wytrzyma
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Lut 01, 2011 10:44
Te 300 to raczej niewykonalne, z wymianą koło 800 płaciłem, liczmy ze 300 robociznę, więc pewnikiem z 500 zł na rozrząd gdzieś było, jak ma by co to poszukaj, w tomateam, na alledrogo - może uda się taniej znaleźć.
Znam mechanika niedaleko Lublina, który robił rozrząd mojej siostrze w R420SD, z częściami zapłaciła 500zł. Także jeśli ktoś z moich stron to mogę wytłumaczyć w którym miejscu.
A z drugiej strony to czy warto oszczędzać na rozrządzie? Słabej jakości paski i rolki jak padną to wymiana silnika będzie droższa niż te 200 zł więcej za rozrząd.
jak nie masz kasy to zmień same paski i bądź dobrej myśli ,że wytrzyma
Tak, super rada, rolka się zatrze i koniec. Nie rozumiem ludzi, którzy wymieniają tylko paski zamiast całego kompletu i tylko czekają aż coś się stanie a konsekwencjach awarii paska czy rolki nie muszę chyba wspominać.
ja kupiłem rozrząd za ok 400-450zł + 100zł robocizny
_________________ Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet, byleby były rytmiczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum