Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Witam
od pewnego czasu borykam sie z problemem dziwnego jakby metalicznego dzwięku gdzieś w okolicy zegarka, który jest słyszalny przy 2100-2500 obrotów
czy ktos miał cos podobnego????
jest to wkurzające na maxa
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 14:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolego a możesz dokładniej opisać ten dźwięk? Bo u mnie jest tak jak by brzęczała jakaś śrubka przy tych samych obrotach co pisałeś. I tak się zastanawiam teraz czy to ten pochłaniacz czy czegoś nie dokręciłem jak wymieniałem żarówke od podświetlenia zegarka.
Kolego a możesz dokładniej opisać ten dźwięk? Bo u mnie jest tak jak by brzęczała jakaś śrubka przy tych samych obrotach co pisałeś. I tak się zastanawiam teraz czy to ten pochłaniacz czy czegoś nie dokręciłem jak wymieniałem żarówke od podświetlenia zegarka.
to jest taki metaliczny dzwiek, tak jakby cos sie poluzowało jest to teraz dosc głosne i uciążliwe:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum