Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
witam serdecznie jestem nowy na forum i mam pytanie ze strony technicznej mianowicie wymieniam z tyłu klocki hamulcowe w moim MG...i natrafiłem na problem:( czy tłoczki sie wciska czy sie dokreca poniewaz mam problem ze zdjeciem zacisku ! prosze o odpowiedz
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 08, 2011 21:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 17:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tylne tloczki sie wkreca. Nawet sa specjalne naciecia na tloczku zeby uzyc narzedzia do wkrecania tloczkow lub zwykle kombinerki (te takie bardziej waskie ) wystarcza.
keczu, kolega kliknie "pomógł" jeśli uzna za stosowne. Nie dopominamy się .
Jezu! Jaka blyskawiczna reakcja . Nowy jest to moze nie wie, ale juz Boze bron nigdy tak nie zrobie...nigdy . Tak ogolnie to dzieki za poprawianie moich wczesniejszych postow troche sie na jezyku polskim nie uwazalo. Pozdr.
No nie przesadzajmy, całe 5 minut minęło . Jeśli chodzi o posty to poprawiam, jak mi w oko jakiś byczek wpadnie.
A dopominanie się o punkty jest niestosowne i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum