Wysłany: Czw Gru 16, 2010 21:15 [R216] DOLNA OSŁONA SILNIKA
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam Wszystki posiadaczy Roverków. Mam do Was pytanie: CZY WIECIE JAK ZAMONTOWAĆ DOLNĄ OSŁONĘ SILNIKA W moim Roverku, bo poprzednia własnicielka urwała bo zachaczyła o jakiś pień.... ;/
Będe wdzięczny za jakie kolwiek rady
Serdecznie pozdrawiam ;)
:bezradny:
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 21:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No jak by na to nie patrzeć mam benzyniaka Oczywiście musiałem dorobić otwory, ale sama osłona pasuje idealnie Ja za swoją osłonę dałem 98 zł w tym sklepie:
moze i glupie pytanie. czy taka oslona w jakis sposob mi osloni pasek klinowy?
jest on caly odsloniety, zarowni od dolu jak i od strony prawego kola. wystarczy kaluza, troche wody na pasek i juz piszczy i sie brudzi.
albo moze macie jakis patent na osloniecie tego paska?
Po założeniu osłony u siebie, zauważyłem że paski się mniej brudzą, więc w pewnym stopniu osłona chroni paski przed zabrudzeniami - niestety nie całkowicie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum