Wysłany: Pią Lut 11, 2011 11:24 [Accord] jaki to typ zacisku ham. tylnego ? Lucas? (zdjęcia)
Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam. Mam problem z tylnymi zaciskami hamulcowymi, nadają się do regeneracji. Klocki zużywają się nierówno, jedna strona w ogóle nie hamuje. Albo nie odbijają z powrotem. Kiedyś wymieniłem cały zacisk na używany, ale ten zachowuje się podobnie jak stary. Coś tam się wiecznie dzieje z tymi tłoczkami. Dlatego zdecydowałem się na zakup zestawu regeneracyjnego. http://allegro.pl/zestaw-...1419677826.html Czy ten zestaw będzie pasował do mojej Hondy. Napisane jest, że pasuje do zacisków firmy Lucas, ale nie znalazłem na zaciskach żadnych oznaczeń poza mało widocznymi cyframi. Przedstawiam zdjęcia. Przepraszam za jakość zdjęć. Robione nokią ze słabym aparatem Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. BTW. Tarcze mają widoczne wżery. Muszę zmienić i zaciski i klocki i tarcze. Co polecacie w rozsądnej cenie? Dziękuję.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 11:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum