Spoko IRC może być jako dodatek do forum. Ale zabranie SSB = zanik życia towarzyskiego na forum. Jeśli miałbym wybierać to SSB, albo SSB+ew. IRC. Innej opcji nie widzę
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Spoko IRC może być jako dodatek do forum. Ale zabranie SSB = zanik życia towarzyskiego na forum. Jeśli miałbym wybierać to SSB, albo SSB+ew. IRC. Innej opcji nie widzę
To może SSB w jakiejś okrojonej formie ? Jeśli faktycznie ma to w jakiś sposób wpłynąć na pracę serwera a przez to na szybkość i stabilność strony i forum...
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 10:04
kzrr napisał/a:
To może SSB w jakiejś okrojonej formie ?
Ban dla Żabola, Colnina, Markza, Mnie i paru innych i po problemie:)
Ja jestem za irc ale brakuje:
-kolorów
- opcji irc dla wszystkich <wczoraj było ciekawiej>
- polskich znaków
***-jak się da niewdepnięcia go na str główną, ale to już mój wymysł bo w komputer to ja noga jestem. (ta sprzęgłowa)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum