Wysłany: Nie Lut 20, 2011 21:12 [R25]Koncówki wtryskiwaczy
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam szukam końcówek wtryskiwaczy do mojego 101 konnego diesel-ka a raczej jakiś zamienników bosch Symbol: KBAL70P99, końcówka wtrysku 0432193571 czy pasują jakieś końcówki wtrysku od innego auta dodam że Ciśnienie otwarcia 1 stopień = 210 bar 2 stopień = 380 bar Maksymalne ciśnienie 1400 bar
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 21:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wszedłem do jego sklepu online i nie znalazłem aby tak naprawdę o jedną końcówkę mi chodzi została spłaszczona przez tłok mam niestety niezły wydatek tłok do wymiany głowica do szlifu i coś jeszcze
na stronie nie ma wszystkich części, zadzwoń jutro i zadaj pytanie o to co potrzebujesz a jak nie ma to Tomi ci powie czy jest możliwość sprowadzenia i jaki mniej wiecej koszt
OK jutro zadzwonię . Co jest przyczyną wydaję mi że przez przepływomierz bo był uszkodzony i go odłączyłem i jezdziłem przez tydzień czasu ostro pociskając a teraz mam go 4 tygodnie u mechanika
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 09:16
ale troche dziwne zeby to była wina przeplywki ,(zeby denko klepało o koncówke wtrysku) i stało sie tylko tak na 1 garze?
A czy moze nie były czasem wczesniej wyjmowane wtyskiwacze(potem zbyt głeboko osadzony wtrysk albo bez podkładki)
sam nie wiem mam go 8 tygodni mechanik też się zastanawia od czego się to stało ale słuszna rada a własnie wróciłem z głowicą ale niestety głowica nie nadaje się już na nic Wszystko do wymiany nawet w srodku głowicy wał się skrzywił
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 21:43
hmm to nie za ciekawie,z remontem tez nie wiem czy sie pyli (szukałbym całego silnika moze gdzies dałoby sie wyrwac jakąs okazje ,w ostatecznosci robiłbym tego) (sam miałem okazje za 300zł kupic praktycznie kpl silnik do SD mam na ms\ysli moje auto)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum