Wysłany: Wto Lut 22, 2011 14:43 Poszukiwany blacharz w Warszawie
Jako że idzie wiosna to chcę się wziąć za renowację blach w Roverze. Może ktoś z warszawiaków polecić dobrego i niedrogiego blacharza, coby wycenił koszt robót? Trzeba sprawdzić ile to mnie wyniesie, bo może nieopłacalne będzie a trochę tego jest do roboty..
Ja na wiosnę planuję samodzielne "naprawy" ale nie wiem ile to wytrzyma i jeśli ceny przystepne to chętnie i ja bym się pisał.
Ja bym sie tylko cieszył jak bym miał dużo klientów a że Roverków sporo to i specjalizacja konkretna
Jeszcze żeby tak tylko wiedzieć mniej wiecej jakie ceny dla "nowych", bo jak kazdy zacznie dzwonić i jeździć na wyceny to można się zdenerwować jak potem nic nie dojdzie do skutku bo cena za wysoka w czyimś mniemaniu.
Więc jak ktoś dysponuje orientacyjnymi cenami malowania czy jakieś charakterystycznej naprawy blacharskiej to chętnie bym poczytał.
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Najlepiej pojechać i osobiście zrobić wycenę.
Pan Józef, to konkretny gość i ceny nie zmieniają się z godziny na godzinę.
W porównaniu z warszawskimi warsztatami ceny mocno konkurencyjne.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
to ja mogę napisać sprostowanie… pan Józio okazał się niezłym partaczem nikomu nie polecam 3 razy poprawiał spojler i za każdym razem coś z niego wychodzi jakieś białe kropki... do tego dopiero po dokładnym umyciu i nakładaniu wosku zauważyłem bardzo dużo miejsc z paprochami kiepskim spolerowaniem ( pod lakierem) itd… na pierwszy rzut oka wygląda dobrze jednak po dokładnym przyjrzeniu się nie jest to profi robota…
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum