Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam
Chciałbym zamontować u siebie lampy typu Angel Eyes , z tego co wyczytałem na forum lampy nie pasują idealnie i widać szparę więc teraz pytanie do posiadaczy lamp , czy faktycznie takowa szpara jest widoczna ? Jak ją ewentualnie zamaskować ? Jak wygląda montaż lamp , czy trzeba zdjąć cały zderzak ? oraz jak lampy sprawują się na drodze , czy nie mają marnej widoczności ?
Ogólnie czy Waszym zdaniem warto wydać te 560 zł ?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 03, 2011 14:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czy przełożone silniczki elektryczne oprócz odwrotnego działania nie mają innych wad i da się regulować nimi wysokość?
właśnie ja do dziś nie potrafię regulować wysokości świateł... tylko że ja nie wiedziałem, że się silniczki wkręca i stare lampy sprzedałem z silniczkami i teraz mam czops a w ogóle to ja nie widze miejsca, gdzie by takowy silniczek można wkręcić
[ Dodano: Sob Mar 05, 2011 22:22 ]
Zgodnie z wcześniejsza obietnicą dla kolegi nicco_nuwai wrzucam filmik jak świeca AE nocą + HID H1
Myślę, że w tym temacie może być : D
Ring pasażera niestety podumarł i czeka go zmiana diody LED a lampy były brudne bo wtedy był syf i ogólnie to to świeci dalej i lepiej ale taki podglądowy filmik musi starczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum