jak dla mnie to do Twojego R i tych felg pasował by czarny, albo srebrny innych kolorów tam nie widzę. Ja malowałem Hameritem na połysk, wszystko się dobrze trzyma puki co
Jak malowałem swoje to czyściłem tylko drucianą końcówką na wiertarce.
Malowałem też hameraitem tylko efekt młotkowy. Żadnych podkładów ani nic nie trzeba. Jak będę zakładał koło to zobaczę jak to wygląda po zimie.
Ja malowałem również tarczę na brzegach. Jak z tarczy nie odpadło to znaczy że wysokie temperatury znosi bardzo dobrze. Ale to okaże się w najbliższych dniach.
Co do kolorów to jak pisałem wcześniej. Srebrny albo czarny.
Tylko tutaj kwestia jak często myjesz auto. Bo ja dość rzadko jeśli chodzi o przebieg to może być problem z utrzymaniem czystości tych srebrnych.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 11:08
raz na tydzien min. myje mam sasiada z bezdotykowka to go czesto tryskam, tak dokladnie to jak sie zabrudzi:)
Ja dla mnie to tak jak piszą koledzy wyżej srebrny lub czarny. A ty o jakim myślałeś hvil
Ja to kupiłem specjalna farbę w puszce do malowania takich właśnie zacisków firmy MOTIP.
Wyczyściłem dokładnie zaciski i bębny drucianką podłączaną do wiertarki i po trzy warstwy na każdy zacisk/bęben farby.
Malowałem jakiś rok temu, wczoraj byłem u wulkanizatora oponę łatać, to miałem okazję zobaczyć jak to wygląda po zimie. Wszystko się ładnie trzyma, co do czyszczenia- to tak jak greg, czyściłem tylko druciakiem na wiertarce a podkładu nie dawałem bo do tego hameraita nie potrzebny jest
Według mnie cudowanie z napisem to lekka przesada. Rozumiem miłość do marki, ale jak byście zareagowali przechodząc obok Fiata (np Bravo) który na zacisku nosiłby dumnie napis FIAT
[ Dodano: Nie Mar 13, 2011 18:32 ] hvil, zajedź do leroy merlina po szczotkę i farbę, weź podnośnik i klucz do kół, to będziemy na spocie malować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum