Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Kwi 2010 Posty: 63 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 15:37
Ja właśnie kolego wróciłem z garażu.Była grana wyżynarka Z tyłu w półce mam już dwa pożądne głośniki,wszystko podpięte pod dopał i wali konkretnie.O to mi chodziło.Pozatym odrazu ładniej półka zaczęła wyglądac :lol:Pozdrawiam
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 20:37
Nie ma odpowidniej komory i stabilności, aby głosnik dobrze zagrał. Trzeba by robi osobne komory dla każdego głosnika. To bardziej będzie łupac niż grac...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Jak polożysz na półce też się będą odzywały, tylko czy to gra?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
a czy ktoś myślał o tym żeby np wstawić 2 dobre głośniki ale na końcu półki (zazwyczaj są wstawiane jak najbliżej przodu)
wyłożenie półki matą bitumiczną i utwardzenie np z mdf-u z drugiej strony to pokryć jakimś materiałem i półka nie skacze (za ciężka na wybryki) i ma stabilność (a jakby zrobić spód z mdfu można by dorobić zamknięcia dla głośników
Lub koncepcja 2
zrobienie podwójnej półki w tym że po otwarci bagażnika byśmy mieli taką jakby szufladę (nie wysuwaną xD taką wnękę np 5-10cm )
która kończyła by się przed głośnikami i tam by były głośniki zamknięte każdy sobie:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum