Wysłany: Czw Mar 03, 2011 21:46 WOLFRACE PROSPRINT do R75 Tourer ?
Witajcie
Powoli zbliża się czas, kiedy należałoby się zacząć rozglądać za aluskami na lato. Zastanawiam się jaki wzór felg będzie najbardziej pasował do R75 Tourer ? Będą to 16' ponieważ w tym rozmiarze otrzymałem gratisowo prawie nowiutkie oponki letnie Bridgestone Turanza ER300 ... oceńcie czy takie felgi będą się dobrze prezentować do r75 w kombi ? Czy ktoś może miał do czynienia z marką WOLFRACE ? wiem tylko tyle, że jest to brytyjski producent
właśnie też boję się, że w tym wzorze 16' będzie słabo wyglądać a nie udało mi się znaleźć fotek auta na 16' w podobnym wzorze felg ... opony mam za friko więc dokładanie sobie wydatków wydaje się słabym pomysłem zwłaszcza, że wymiana opon w poźniejszym czasie też będzie bardziej kosztowna przy 17' ... a możesz coś powiedzieć na temat producenta ? znasz felgi WOLFRACE ?
Rzeczywiście to angielskie felgi, ale za ich jakość nie ręczę, bo nie znam nikogo kto by takie miał.
Ale myślę, że będzie w porządku, wszystko byleby nie chińszczyzna
Ja sam mam 16", ale co innego ZR, co innego R75
Felga bardzo ładna, ale wydaje mi się, że nie pasuje do R75.
Dlaczego nie polecacie chinskich felg?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
co do chińskich felg to nie są polecane z powodu ich jakości, bardzo często okazują się dość miękkie więc na nasze dziurawe drogi nie bardzo się nadają ... co do opisanych wyżej felg to tak na szybko wpasowałem je do r75
jak zajrzysz do mnie to w garażu mam zdjęcia na 16 calach org. rovera. też bedzie pogląd jak to wyglada.
Wolfrace czy jak to się pisze kumpel miał 15 cali w renault 19... śmigał na nich, nie wyginały się. Poddały się dopiero przy bocznym uderzeniu w krawężnik...
Ja dzieki temu, ze mialem wlasnie twarde felgi musialem sie pozbyc auta, bo po uderzeniu w kraweznik felga sie nawet nie skrzywila, a cala buda, wachacz, belka mocno ucierpialy.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
tak na szybko, tez nie jest idealnie ale troszkę lepiej widać o co biega.
M się te felgi nawet podobają
nawet nie nazwałbym swojej wklejki VT - wkleiłem to na szybko w paincie dzięki za dobre foto ... moim zdaniem te felgi pasują do tego auta .... a do tego nie są drogie bo komplet wyjdzie mnie 1050zl .... longer a jaki masz na nich rozmiar opony ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum