[R45 1.4 16V, 2001]
ZZapewne światło z tego cudeńka tak przerażająco działa na kierowcę, że ten boi się naciskać pedał gazu albo nie wyjeżdża z garażu........ stąd te oszczędności
_________________ Latanie jest bezpieczniejsze od jazdy po polskich drogach
Nie wiem czy śmiać się czy płakać, bo ktoś się na to już skusił i pozostaje tylko czekać aż ktoś będzie wypisywał tak jak to było i jest w przypadku "super hiper turbinek w dolot" jak mocno poprawiło to jego osiągi... a, i że lepiej się z dołu zbiera i lepiej na obroty wkręca
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Oj się nie znacie... trzeba dać diody niebieskie za filtrem paliwa. Sztuczna polega na tym aby diody miały jak najbardziej chłodny kolor, wtedy powietrze się schładza i jest większa moc
CO do tego wynalazku... fajna lampka, dobry sposób na podświetlenie przycisków w 200 od szyb
Nie wiem czy śmiać się czy płakać, bo ktoś się na to już skusił i pozostaje tylko czekać aż ktoś będzie wypisywał tak jak to było i jest w przypadku "super hiper turbinek w dolot" jak mocno poprawiło to jego osiągi... a, i że lepiej się z dołu zbiera i lepiej na obroty wkręca
hehehe niedawno ktoś na forum sie rozpisywał o tej turbince, nie wiem w czym ten patent miałby być gorszy...
wiecie co tak to sobie możemy gdybać ja proponuje zakupić tego "sprzętu" wiekszą ilość, i zrobć taki klubowy test a jak sie nie uda to bedziemy mieli lampki nocne
ja kiedys na allegro wypatrzalem jakies gowno za grosze ktore zwieksza moc silnika o 10KM
no to specjalnie jak wiesniak napisalem do sprzedawcy, ze mam super seja w glebie wersja fajer szmery bajera mam ryflowane gumowe dywaniki, maska badlook ,oryginalne felgi 12 cali na super laczkach debica i tkaie tam pierdoly mam moc 45 czy tam 55KM i czy jak kubie takich 5 chyba megnetyzerow to czy da mi to 50KM bo chce na 1/4 mili startowac....facet mnie zbrechtal
A to Ci los...odpisalem...Widzi Pan, w taki sam spsob smieja sie wszyscy ludzie w Polsce, ktorzy widza Panska aukcje:D jakie to przewrotne:D
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
[R45 1,4 16V 2001]
Takie małe g...... a tyle zabawy A może to nowoczesny chiński przyrząd do naświetlania jaj? Za drobne pieniądz jesteś supermen i cała twoja energia idzie w ...gaźnik?
_________________ Latanie jest bezpieczniejsze od jazdy po polskich drogach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum