To auto było na allegro w podobnej cenie jakiś rok temu na allegro i teraz widzę że pojawiło się na nowo. Ze zdjęć nic szczególnego nie wynika, jedynie widać że taki dosyć poobdzierany. Świeci się SRS, ale to norma w tym modelu, wyposażenie standardowe dla 827. Zwykły gazior, ale temu silnikowi to nie szkodzi, jedynie jest trochę słabszy niż na sekwencji.
Napisz jakie masz to mondeo to bedziemy wiedzieć czy warto sie zamieniać.
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 15:55
No super to niezła przebitka.
Pytanie czy na pewno sprzedający wymienił tą pompę wody. Ale wiem że można licytować cenę. A teraz mogę też skontaktować sie z poprzednim właścicielem a nie handlarzem i dowiedzieć się coś więcej o autku.
Generalnie roverów serii 800 nie opłaca się naprawiać ze względu na ich śmiesznie niską wartość.
Mayson, co takiego było nieudanego w silnikach 2,7 ? Owszem zgodzę się, że ogólnie rover 800 nie jest zbyt udany, albo że roverowskie silniki 2,0 i 2,5KV6 sa nieudane lub dość rzadko spotykane w tym modelu włoskie silniki VM 2,5diesel, ale raczej nie powiedziałbym że silniki 2,7 były nieudane. Przekombinowane to na pewno jak większość japońskich wynalazków, ale czy nieudane ?
Mayson, co takiego było nieudanego w silnikach 2,7 ?
Nie wiem Pamiętam tylko, że ktoś narzekał, bo mu padł i to była ponoć częsta przypadłość tych silników. Po prostu pamiętam taki przypadek w Klubie więc piszę.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum