Wysłany: Wto Mar 15, 2011 22:04 [R214 Si] Jak zdemontować deske rozdzielczą :)
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Witam
Mam prośbę, potrzebuje informacji jak zdemontować deske w Roverku
Nie wiem jak sie do tego zabrac a nie widac jak jest mocowana
Czy ktoś już rozkręcał to???
Czy to dużo czasu zajmuje??
Coś mi tam się tłucze
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 22:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wyjmij obudowę zegarka i środkowy nawiew (nie są przykręcane) i zobacz czy to na pewno tam, może dostaniesz.
Jakby ktoś wiedział jednak jak ściągnąć całą deskę gdzie są wszystkie śróby i zaczepy było by miło znam umiejscowienie części z nich ale nie wszystkich a będę chciał dać deskę do flockowania
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja w wakacje całą wyciągałem i powiem wam.... trzeba dzień zarezerwować cały, nie ma łatwo . Nie pamiętam już wszystkich śrub ale troszkę trzeba się pomęczyć. Nie wiem czy drugi raz bym się za to zabrał
Kozik, Złożyłem i jak zawsze mi się udaje i tym razem zaoszczędziłem kilka śrubek. Trzeszczy jak trzeszczało nawet bardziej dlatego nie polecam tego w ogóle dotykać.
wężyk z kolektora, prowadzi w strone podszybia, tam sie połamał zatrzask, który go trzyma i właśnie w tym miejscu powodował wibracje
aż dziwne że takie cos może tak hałasować
wczoraj go przymocowałem opaską i podłożyłem kawałeczek filcu, teraz jest cichutko
NARESZCIE
a ile się tego naszukałem to Masakra
proste rozwiązania są najlepsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum