Wysłany: Sob Maj 21, 2011 01:26 Kruszon i Kris-tofer - pozdrowienia z POM-u :)
Jako, że w piątkowy wieczór sam się ostałem w domu, morzony głodem wybrałem się na późną kolację. Zjadłem przepyszne, niezdrowe danie fastfoodowe i zrobiłem kontrolny, powolny objazd miasta
Na samym początku objazdu natknąłem się na Kruszona.
Pojechaliśmy na Orlen, pogadaliśmy chwilę i dalej w drogę.
Dojechałem do drugiego końca miasta, a tam przemknął mi przed oczami R75.
Dogoniłem prędkiego kierowcę, patrzę... Klubowy! No to szybciej... patrzę, znam rejestrację!
I z tego miejsca pozdrawiam kris-tofera z kolegą/bratem na miejscu pasażera.
Pozdrawiam
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
jak to zmieszany? chyba nie będzie wrzeszczał do obcej mu osoby
No nie, ale miałem wrażenie, że się chowa za Tobą.
Zarówno z lewej strony za słupkiem drzwi, jak Was wyprzedzałem i potem na światłach za Tobą, ale może to tylko moje mylne wrażenie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
weź nie pisz takich rzeczy, było ciemno i byłeś zmęczony, zdawało Ci się. W ogóle dzięki za pozdrowienia, ja również pozdrawiam i uważam temat z mojej strony za zamknięty.
jak może Cię nie lubić skoro Cię nie zna, ja Cię bardzo lubię on pewnie też, nie raz chciał Cię poznać
Hehe, nie wiem... naopowiadałeś mu o mnie jakieś złe rzeczy pewnie i mnie nie lubi
Poza tym, przecież widział się ze mną na parkingu jak zmieniałeś sprężynę...
Chyba, że to nie o nim mówimy.
Ale spoko... zanim Ty mnie zobaczyłeś, to on pierwszy się spojrzał i być może nie skojarzył, odwrócił się, bo stwierdził, że dopadł do Was jakiś debil co się chce ścigać i szuka kontaktu wzrokowego Potem to już z lewej byłem dwa pasy dalej, więc widziałem tylko Ciebie.
Zmieniając temat. Twoja mapa okazała się zbawienna
W prawdzie zaznaczyli na niej, że ten skrót jest typowo asfaltowy.
Był jak powiedział marman - szutrowy - mimo to, dobrze że go wybraliśmy, bo zaoszczędziliśmy jakieś 1.5 - 2h stania. Spory ruch na tej trasie...
hehe, braciak mówi, o R75 jedzie, a ja na to że to MG ZT gamoniu i to Marceki w dodatku wtedy kliknąŁem dlugimi swiatlami. Mówimy o tym samym braciaku którego poznałes podczas wymiany sprężyny, jedyny, za którgo pojde w oogien
[ Dodano: Wto Maj 24, 2011 01:23 ]
ciesze się ze z mapa moglem pomóc, jak sie pewnie nie raz przekonales mam wszystko przy sobie czego tylko potrzebujesz czy na spocie czy w innym czasie
ciesze się ze z mapa moglem pomóc, jak sie pewnie nie raz przekonales mam wszystko przy sobie czego tylko potrzebujesz czy na spocie czy w innym czasie
Na następny spot, wymyśle coś, czego nie będziesz miał!
Nasz pokładowy "krzyś" - automapa z hołkiem - też się odnalazł ale dopiero później.
Potem chciał nas wrzucić na kolejną szutrówkę ale sobie darowaliśmy.
MaReK napisał/a:
Jako, że w piątkowy wieczór sam się ostałem w domu, morzony głodem wybrałem się na późną kolację te stwierdzenie odczytuje w inny sposób
Dobre Jeśli o to jednak chodzi, to poszedłem spać głodny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum