Wysłany: Pon Mar 28, 2011 20:43
A kto Ci każe piastę ściągać wystarczy, że tarczę zdejmiesz i spoko zmierzysz. Niestety nie znam wymiaru, tak bym Ci go podał. A swoją drogą, żeby je wymienić, i tak bedziesz ją musiał zwalić- piastę, innej opcji nie ma- ostatnio dokładnie to obejrzałem.
A dużo Ci brakuje tych szpilek? Jeśli masz niskie ET, czyli dość gruby środek to ja bym myślał nad lekkim pogłębieniem otworów pod śruby Oczywiście jeśli mało brakuje, żeby felga nie wisiała na pasku aluminium
A dużo Ci brakuje tych szpilek? Jeśli masz niskie ET, czyli dość gruby środek to ja bym myślał nad lekkim pogłębieniem otworów pod śruby Oczywiście jeśli mało brakuje, żeby felga nie wisiała na pasku aluminium
Odważnie...
Tylko coby felga nie odjechała sobie w siną dal... a nakrętki ciągle byłby na szpilkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum