Wysłany: Czw Mar 31, 2011 08:17 [R75] Radio - wymiana
Witam,
stałem sie wlasnie szczesliwym posiadaczem Rovera 75. posiadam nastepujace oryginalne radio Rover 22 DC745/60 | 22 DC745/60B (Philips Harmony). Chciałbym je wymienić na jakieś oryginalne radyjko CD. Myslalem o VDO (http://allegro.pl/rover-75-1999-rok-radio-cd-i1515681979.html) lub Blaupunkt (http://www.roverki.pl/images/phocagallery/gallery/modele/75/modele7575/radio_blaupunkt.jpg), ale moze macie jakies inne lepsze typy ? np. wymiana radia na Alpine Symphony + zmieniarka ? zalezy mi, zeby radio po podlaczeniu mozna bylo obslugiwać z poziomu pilota w kierownicy + dodatkowo nie trzeba bylo robic dodatkowych przerobek w kwestii kostek, kabli + ladnie komponowalo sie z reszta elementow w samochodzie. Docelowo chciabym za jakis czas wrzucic jakies lepsze glosniki na przod niz te oryginalne (ze zwrotnicami) i ew pomyslec o wymianie glosnikow w tylnich drzwiach na jakies lepsze, wiec radio powinno takze dac sobie rade z lepszymi glosnikami. Z gory dzieki za pomoc
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 23:09, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 08:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Podświetlenie jest idelanie zgrane - dałem 399 w Rtv Euro Agd. Oczywiście musisz kupić ramkę Ramka u mnie kolor idealnie się spasował z resztą jestem bardzo zadowolony, do tego jeszcze kostka iso i przejściówka do anteny. Gra bardzo dobrze a wygląda jeszcze lepiej. Co do sterowania z kierownicy to zrezygnowałem i nie żałuję .
mam takowe pytanko. za niedługo mogę się stać posiadaczem r 75 i czy wymienie oryg. radio na swoje jakie posiadam w r 200 (bez możliwości ster. z kiery) to będzie jakiś problem dla auta może troszke głupie pytanko, ale sorki w tym temacie to jam jest zielony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum