Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 21:12 [Rover 600 2.0 TD] Witam alarm nie dziala i niemoge zamknąć
Typ: TD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam potrzebuje pomocy od 2 tygodni jestem bardzo zadowolona z mojego AUTKA lecz niewiem gdzie udać się po pomoc ponieważ niedziała pilot a jesli zamkne kluczykiem to potem uzbraja sie alarm i wyje jesli chce go otworzyc to tylko kluczyk dziala i nie zamykam go od czasu zakupu ale ten pilot cos chyba nie kontaktuje raz wylaczyl mi sie alarm a nastepny raz rozładował akumulator, do tego przestal dzialać licznik i niewskazuje predkości i caly czas swieci sie SRS kontrolka dzis bylam u jakiegoś speca ale niepodejmie sie on tego alarmu bo raz juz takie autko robil i nie udalo mu sie skasowali tylko jakiś bląd bo za długo sie grzały świece oprocz tego ze mój samochodzik od czasu zakupu sie nie zamyka to jest sliczny prosze o pomoc gdzie moge sie udać albo kto mi pomoże mieszkam w Dąbrowie Górniczej prosze o info na maila aniasupra@interia.pl
Ostatnio zmieniony przez aniasupra Wto Kwi 05, 2011 21:35, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 21:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Impulsator co to takiego i ile wymiana takiego cuda kosztuje?
Pilot czasem dziala i czasem nie, cały ten alarm ciągle świruje. Jeśli zamnke auto nawet kluczykiem bo pilota to już wole nie dotykać to itak przy każdym otwarciu wyje alarm tylko kwestia czy uda mi sie odpalic auto. Ostatnio pod sklepem włączył mi sie alarm 3 razy i jakimś cudem przestał wyć i wruciłam do domu.
A za te kropki to prepraszam jestem poprostu zła dziś wzięli 150 zł za jakiś tam błąd skasowany to nie wiem co będzie jak ktoś mi to autko naprawi i za ile !
Nowy masz np tu
http://www.tomateam.pl/sk...=&m_dzial=&c=13
Niestety trochę kosztuje i może lepiej poszukać jakiegoś używanego. twoja decyzja. Ale najpierw tak jak jest napisane sprawdź wtyczke
aniasupra napisał/a:
Pilot czasem dziala i czasem nie, cały ten alarm ciągle świruje. Jeśli zamnke auto nawet kluczykiem bo pilota to już wole nie dotykać to itak przy każdym otwarciu wyje alarm tylko kwestia czy uda mi sie odpalic auto. Ostatnio pod sklepem włączył mi sie alarm 3 razy i jakimś cudem przestał wyć i wruciłam do domu.
Kluczyk masz gruby czy cienki i łamany
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum