Wysłany: Pon Lip 25, 2011 11:56 [R25] drży podczas odpalania na zimnym
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
kolejna moja usterka sa drgania auta podczas odpalania ale tylko gdy jest zimny silnik, czasem musi dlugo krecic by zaskoczyc a jak zaskoczy to przez chwile cale auto drży. Gdy jest cieply pali na dotyk. Co to może byc? Mial ktoś podobny przypadek?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 11:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Świece i przewody zapłonowe do sprawdzenia gdzieś natrafiłem na info ze R25 nie chce jeździć na innych jak platynowe świece, a jeżeli już jeździ to raczej krótko
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Mi w serwisie na taka odpowiedź powiedzieli "Nie będzie odpalał" zmieniłem nowe świece na platynę i działa do dziś
[ Dodano: Wto Lip 26, 2011 12:38 ]
pożycz od kogoś platyne na chwile i zrób eksperyment
MG TF 160 srebrny pocisk
jak drży to wypadają zapłony to albo kable albo świece lub cewki, ale cewki to by cały czas się działo, kable masz nowe to raczej odpada a świece raczej powinny być platynowe i tu widzę bubla
MG TF 160 srebrny pocisk
Ostatnio zmieniony przez sknerko Sro Lip 27, 2011 08:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum