Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 12:39 czy ktos wie o pojezdzawce 17.04
Kolega docent natchnal mnie na wykonczenie opon z poprzedniego sezonu, zanim zaloze nowe laczki. Stad diabelski pomysl uczestnictwa w pojezdzawce w niedziele 17.04 - czy ktos cos wie o imprezach w tym terminie - bemowo, ulez itp ?
Wiem, ze sa mazowieckie szutry, ale na moim kole 17 " alu, to tam nigdy bym 2 nie zapial, bo takie dziury O_o wiec odpada.
chodzi mi o szkole, rajdowe doskonalenia jazdy, pojezdzawke , rally sprint - po utwardzonych drogach , najlepiej asfalt
Pomozecie ? za info bede wdzieczny a i piwo postawie przy okazji
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 12:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
16.04 był Lap Race w Ułęży. Za późno zobaczyłem wątek...
http://www.wst.org.pl/index.php
Nie udało mi się również tego dnia tam być, ale następny jest 22 maja, więc jak byś wtedy był chętny, to dawaj znać. Konkurencja dosyć ostra, ale liczy się zabawa
16 pracowalem wiec temat konkretnie mowil o niedzieli .
Mam ciagle opony do zjechania, chociaz przyszly juz nowe, ale z braku czasu nie zalozone na felgi.
Ja ulez b lubie, zaleznie od ulozonej trasy moze byc tylko fajnie lub b fajnie.
Ostatnio byla zbyt prosta , malo techniczna trasa, na prostej chlopaki zapinali pod 180 km/h. gdzie ja bujalem max do 140 , wiec w czasach mocne auta mialy duza przewage O_o
Jak to skomentowal Wrobel, wszystko pod ekipe ukladane, mocne fury , kawalek prostej, zeby mogli sie bujnac do 200 i dohamowac
22 maja , narazie wyglada , ze mi pasuje
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum