Wysłany: Nie Maj 01, 2011 16:04 Mega wypad za miasto ;) 27-29 maj 80zl
AKTUALIZACJA,
JAKO ŻE WIĘKSZOŚĆ Z WAS WOLAŁABY 3 DNI TO MOGĄ BYĆ 3 DNI I BĘDĄ TRZY TERMINY 3 DNIOWE, OD PIĄTKU DO NIEDZIELI. KTO BĘDZIE MÓGŁ TO ZOSTANIE DO PONIEDZIAŁKU I W PONIEDZIAŁEK ZROBIMY ZWIEDZANIE KRAKOWA.
UWAGA ZA KAŻDĄ OSOBĘ KTÓREJ ZAPROPONUJESZ WYPAD I POJEDZIE Z NAMI OTRZYMASZ 10ZL ZNIZKI.
MEGA WYPAD ZA MIASTO
Chcesz się ruszyć z domu, poznać nowych ludzi i spędzić miło kilka dni. Zabierz się z nami do Zakopca. Impreza NIEKOMERCYJNA, czyli luz i zabawa a przy tym fajna miejscówka.
Oczywiście łażenie po górach też będzie, nie ma lenistwa .
A plan wygląda następująco.
Zbiórka na Dworcu PKP w Krakowie. Dla tych, którym wygodniej dojechać do Katowic będzie przedzbiórka w Katowicach, i stąd pojedziemy do Krakowa. Koszty przejazdów każdy pokrywa indywidualnie, mogę jednak coś wynegocjować jeśli się zrzucimy wspólnie na transport. Bilet z Katowic do Krakowa to koszt 15-20zł, z Krakowa do Zakopanego 18zł.
Zwiedzamy Kraków, jak znasz i nie chcesz to możesz przyjść później, ja uwielbiam Kraków dlatego będzie zwiedzanie tego miasta .
Idziemy na browar i inne napoje energetyzujące do Prominentu, gramy w Kręgle i Darta, rozmawiamy o szarości tego świata (koszty bowlingu w cenie imprezy).
Idziemy na transport i jedziemy do Zakopca.
Rozpakowywanie, przyswajanie miejscówki (wygodny, świetnie zlokalizowany 5 min od Krupówek i ładnie wyposażony hostel).
Idziemy na integrację czyli wieczorna biba w miejscowych klubach.
Wracamy o własnych siłach do hostelu i idziemy spać.
Co rano będzie hotelowe śniadanie więc można wstać i powlec się od razu do wodopoju.
Szczegółowy plan dni w trakcie przygotowania, na pewno będzie chodzenie w góry, oczywiście nie żaden hardkor, jesteśmy mieszczuchy. Będą też kluby, ognisko z grillowankiem i wszelkie inne przyjemne z pożytecznym.
Obiadki i kolacyjki przygotowujemy sami, mamy do dyspozycji w pełni wyposażoną kuchnię, lodówkę, piec, kuchenkę mikrofalową i inne przybory żarłoprodukcyjne.
Do dyspozycji mamy też bezprzewodowy Internet, więc jak ktoś nie umie żyć bez naszejklasy to może zabrać kompa.
Hostel udostępnia nam też pralnię i parking gdyby ktoś chciał przyjechać swoją furą. Wszystko w cenie imprezy.
OFERTA LIMITOWANA. Wszystko co organizuję jest super tanie więc należy się śpieszyć z rezerwacją. Wiedz jednak, że jak już zarezerwujesz i wpłacisz pieniądze to nie ma rezygnacji. Możliwe jest wykupienie opcji rezygnacji, koszt to 50zł, płatne dodatkowo i wtedy można do 8 dni od daty wyjazdu wycofać się i odzyskać wartość imprezy. O ile inni uczestnicy Cię nie zlinczują za to . JA PŁACĘ TAK SAMO JAK KAŻDY, więc to co wpływa na moje konto od Was od razu leci do właścicieli hoteli/lini lotniczych/autokarowych i innych zdzierców .
TERMIN WYJAZDU.
Chcę żeby wszyscy zainteresowani przysłali mi kilka swoich terminów, które im pasują, możemy pomanewrować datami gdyż wszystko jest w fazie wstępnej rezerwacji. Im więcej osób będzie przy jednej dacie to tę wybierzemy. Dostępne trzy terminy.
27 maj - 29 maj
17 czerwiec - 19 czerwiec
1 lipca - 3 lipca
Długość pobytu też jest do uzgodnienia, gdyby jakimś cudem było mniej niż 6 osób to możemy wówczas pobyt przedłużyć. Cena zawiera długość pobytu 2/3 noclegi.
CO ZAWIERA CENA
2 noclegi w komfortowym hostelu w centrum Zakopanego, 5 minut od Krupówek (piątek na sobotę i sobota na niedzielę, kto może ten będzie mógł zostać z niedzieli na poniedziałek).
Śniadania w formie bufetu.
Dostęp do bezprzewodowego Internetu, pralni, parkingu i w pełni wyposażonej kuchni.
Wstęp i kręgielnię (dwie godziny gry) w Krakowie.
Organizację czasu wolnego (wypady w góry, ogniska, grill, klubbing), przewodniki, mapki i inne materiały.
CENA ZA OSOBĘ ZA CAŁĄ 3 DNIOWĄ IMPREZKĘ TO 100ZL (80zl). Za tę kwotę nawet noclegu się nie wynajmie w podrzędnym pensjonacie . Wskazana pilna odpowiedź. Byłeś już gdzieś ze mną, jesteś pewniak to wpłać pieniądze od razu na konto, dostajesz wtedy 5% zniżki za szybką reakcję. Zniżka bierze się stąd, że jak szybko wpłacam kaskę za noclegi to dają ten rabat.
Brzmi ciekawie. Trochę przeraża mnie wizja 550km, ale już od jakiegoś czasu myślę o wypadzie do Krakowa więc przeanalizuję i dam znać. Miło byłoby poznać Klubowiczów z południa
Co do terminu to dla mnie bez różnicy (byle nie 23-24.06 bo na weselisko śmigam)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum