Jak zdjąć bardzo prosto 2 śruby po bokach , 3 śruby od spodu , 1 śruba za tablicą i 4 te nakrętki na górze to otworzeniu maski. Co do montazu zderzaka od zr podejrzewam ze trzeba by było nawiercic jakies dziurki zeby zderzak sie trzymal od góry i niewiem czy mocowanie lamp bedzie pasować
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jak zdjąć bardzo prosto 2 śruby po bokach , 3 śruby od spodu , 1 śruba za tablicą i 4 te nakrętki na górze to otworzeniu maski. Co do montazu zderzaka od zr podejrzewam ze trzeba by było nawiercic jakies dziurki zeby zderzak sie trzymal od góry i niewiem czy mocowanie lamp bedzie pasować
sory bo cie w blad wprowadzilem , kierowniku chodz mi o tylny zderzaczek
radomraptile, no to wszystko jasne zderzaki są takie same jeśli chodzi o mocowania. 6 (chyba) plastikowych śrubek po otwarciu klapy i od spodu w okolicach środka zderzaka powinno coś byc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
[ Dodano: Czw Lut 24, 2011 23:13 ]
To jest zderzak od R25 czy od ZR z dokładką? jaka cena i gdzie
od ZR ale przed liftem, mysle ze cena wyniesie kolo 300zl z malowaniem , a zderzak bede musial sie zadowolic allegro , bo w Radomiu , to nic nie ma nawet do R200 a co dopiero mowic o MG
Zderzak od ZR można powiedź że pasuje do R200 plug&play, ale. No właśnie jest jedno ale. Tam gdzie na dole przykręca się plastikowe nadkole do zderzaka od R200, to w zderzaku od ZR jest ta dziurka indziej umiejscowiona do przymocowana właśnie tego nadkola i nie wiem w jaki sposób można je przymocować. To już pytanie do właścicieli R200 ze zderzakiem od ZR.
[ Dodano: Pią Lut 25, 2011 12:28 ]
PS-radomraptile, a planujesz dalej coś z body kitu od ZR, żeby założyć
Zderzak od ZR można powiedź że pasuje do R200 plug&play, ale. No właśnie jest jedno ale. Tam gdzie na dole przykręca się plastikowe nadkole do zderzaka od R200, to w zderzaku od ZR jest ta dziurka indziej umiejscowiona do przymocowana właśnie tego nadkola i nie wiem w jaki sposób można je przymocować. To już pytanie do właścicieli R200 ze zderzakiem od ZR.
[ Dodano: Pią Lut 25, 2011 12:28 ]
PS-radomraptile, a planujesz dalej coś z body kitu od ZR, żeby założyć
tak mam zamiar tez zalozyc body kit, ten tylni zderzak, i i progi dostawic , do tego felgi 16 , i jak budzet pozwoli to przednie lamy zmienic i zrobic dokladne na przedni zderzak.
nie kazdego stac na MG jeszcze, tymbardziej w moim wieku.
Wydaje mi sie, ze taniej wychodzi zakup MG niz zakup Rovera i zrobienie z niego MG
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
No wlasnie, ale patrzac jeszcze na cene malowania elementow, do tego zawias i wnetrze.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum